Makita DUB362PT4 løvblæser 2x18V

5.695 kr.

Makita DUB362PT4 løvblæser leverer kraftfuld ydeevne med dobbelt batteri. Perfekt til effektiv og nem havearbejde. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11301900967293394 Kategori:

Tag styringen over dit havearbejde med Makita DUB362PT4 løvblæseren. Denne kraftfulde og alsidige løvblæser er din perfekte partner til at tackle selv de mest krævende opgaver i haven eller på arbejdspladsen.

Med en imponerende kulfri motor leverer denne løvblæser en ekstraordinær ydeevne, der gør det let at rydde løv, græsafklip og andre haverester. Du vil opleve en effektiv og hurtig rengøring, så du kan nyde en velplejet have uden besvær.

Makita DUB362PT4 er designet til at imødekomme dine behov med dens støjsvage drift, der sikrer en behagelig arbejdsoplevelse uden at forstyrre omgivelserne. Du kan bruge den både til privat havearbejde og til professionelle opgaver, og dens høje effektivitet gør den ideel til enhver situation.

Med muligheden for at anvende to 18V LXT-batterier opnår du en samlet spænding på 36V, hvilket sikrer en lang batterilevetid og en konstant kraftig luftstrøm. Du kan arbejde længere tid uden afbrydelser og med en konstant høj ydeevne.

Blæserørets længde kan nemt justeres, så du kan tilpasse den efter dine præferencer og opgavens krav. Den lette vægt gør den behagelig at håndtere, mens det ergonomiske design sikrer en komfortabel og stabil brug, selv under længerevarende arbejde.

Med Makita DUB362PT4 løvblæseren får du ikke kun en pålidelig og effektiv løsning til dine rengøringsopgaver, men også et redskab, der vil gøre dit havearbejde til en leg. Gør dig klar til at imponere med en velplejet have og en professionel tilgang til hver eneste opgave. Takket være Makita’s kvalitet og innovation kan du trygt overlade dine haveprojekter i hænderne på denne fantastiske løvblæser. Gør dit havearbejde til en fornøjelse med Makita DUB362PT4 løvblæseren – din nøgle til en smuk og velholdt have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita DUB362PT4 løvblæser 2x18V”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.