Makita DUB362Z løvblæser 2x18V

2.095 kr.

Effektiv Makita DUB362Z løvblæser med dobbelt batterikapacitet til længere driftstid. Sparer tid og giver dig en fremragende ydeevne i haven.

Køb her

Varenummer (SKU): 11301902133055616 Kategori:

Makita DUB362Z løvblæseren er en trofast følgesvend i haven og på byggepladsen, der vil gøre dine opgaver lettere og mere effektive end nogensinde før. Med sin kraftfulde og kulfri motor er denne løvblæser designet til at tackle selv de mest krævende opgaver med lethed.

Med to 18V LXT-batterier, der kombineres til en imponerende spænding på 36V, leverer denne løvblæser en utrolig kraftfuld luftstrøm, der hurtigt og effektivt rydder løv, græsafklip og snavs væk. Uanset om du arbejder i din have derhjemme eller på en hektisk byggeplads, kan du regne med Makita DUB362Z til at gøre arbejdet hurtigt og problemfrit.

Den alsidige design af denne løvblæser giver dig mulighed for at regulere længden på blæserøret, så du kan tilpasse den til dine specifikke behov og opgaver. Den støjsvage drift gør det behageligt at arbejde med denne løvblæser i længere perioder, uden at forstyrre dig selv eller dine omgivelser.

Makita DUB362Z løvblæser er ikke kun effektiv, den er også holdbar og pålidelig. Med sit robuste design og høje kvalitetsmaterialer er denne løvblæser bygget til at modstå selv de mest krævende arbejdsforhold og vil holde dig selskab i mange år fremover.

Tag din have- eller byggeoplevelse til det næste niveau med Makita DUB362Z løvblæseren. Lad den bli’ve din trofaste følgesvend, der bringer power, effektivitet og pålidelighed til dine opgaver, hver gang du tager den i brug. Gør din hverdag lettere med denne imponerende løvblæser fra Makita.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita DUB362Z løvblæser 2x18V”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.