Einhell Plænelufter/vertikalskærer 35cm. 230V/1400W – GE-SA 1435 – 3420561

1.056 kr.

Få en smuk græsplæne med Einhells kraftfulde plænelufter og vertikalskærer. Effektivt og nemt at bruge. Din perfekte havepartner.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501177788306 Kategori:

Med Einhell Plænelufter/vertikalskærer 35cm. kan du omdanne din kedelige græsplæne til en frodig og sund oase af skønhed. Denne kraftfulde maskine, udstyret med en 1400W serieviklet motor, er designet til at klare en lang række plænevedligeholdelsesopgaver med lethed og effektivitet.

Denne 3-i-1 kombimaskine fungerer som en vertikalskærer, luftning og opsamler, hvilket giver dig mulighed for at udføre flere opgaver med ét værktøj. Med en 35 cm bred tromle med kuglelejer og 20 skarpe knive i rustfrit stål kan du nemt og præcist skære ned i jorden for at fjerne mos og ukrudt, samtidig med at du lufter plænen for at fremme god luftcirkulation og vandretention.

Plænelufterrullen er udstyret med kuglelejer og 26 fjedre, der arbejder sammen for at skabe små huller i jorden, hvilket gør det muligt for luft, vand og næring at trænge dybt ned til plænerødderne. Dette er afgørende for at opretholde en stærk og sund græsplæne hele året rundt.

Med Einhell Plænelufter/vertikalskærer 35cm. kan du nemt indstille arbejdsdybden ved hjælp af det praktiske betjeningspanel og justere maskinen til dine specifikke behov. Den ergonomiske håndtag gør det behageligt at arbejde i længere perioder, mens den robuste konstruktion sikrer lang holdbarhed og pålidelig ydelse.

Så hvis du ønsker en grønnere, sundere og mere levende græsplæne, så invester i Einhell Plænelufter/vertikalskærer 35cm. og giv din plæne den kærlighed og pleje, den fortjener.oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Einhell Plænelufter/vertikalskærer 35cm. 230V/1400W – GE-SA 1435 – 3420561”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.