Einhell Robotplæneklipper 500M2 Indb. 28V batteri – Fuld startpakke – 3413930

3.956 kr.

Få en smukt klippet græsplæne uden besvær med Einhell Robotplæneklipper. Fuldt startpakke inkluderet. Gør græsslåning til en leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500045519624 Kategori:

Denne Einhell Robotplæneklipper er den perfekte løsning til at holde din have smuk og velplejet året rundt. Med en imponerende kapacitet på op til 500 m2 kan denne plæneklipper let klare selv større haver med lethed. Du kan programmere klipningen efter dine ønsker og behov, så din plæne altid er trimmet og velplejet.

Sikkerhed er en høj prioritet med denne robotplæneklipper, der er udstyret med sensorer, der registrerer kollisioner, væltninger og løft. Du kan også nyde ekstra tryghed med tyverisikringen, der kræver en PIN-kode for at bruge plæneklipperen. En smart regnsensor sørger desuden for, at klipningen stopper, hvis det begynder at regne.

Med et kraftfuldt 28V batteri kan denne plæneklipper klare en lang klippetid, så du kan nyde en velplejet have uden besvær. Den medfølgende startpakke gør det let at komme i gang, så du hurtigt kan nyde fordelene ved en robotplæneklipper.

Tag kontrol over din have og spar tid og indsats med Einhell Robotplæneklipper 500M2. Investér i din haves skønhed og få mere tid til at nyde den med denne effektive og pålidelige robotplæneklipper. Din have vil takke dig, og du vil elske det smukke resultat, denne plæneklipper leverer hver gang. Gør dit havearbejde nemmere og mere effektivt med Einhell Robotplæneklipper 500M2.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Einhell Robotplæneklipper 500M2 Indb. 28V batteri – Fuld startpakke – 3413930”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.