Green-it Sækkevogn 200 kg – punktérfri hjul Ø250×45 mm – 91873

489 kr.

Med Green-it Sækkevognen er tunge løft let som en leg. Brugervenlig, robust design med punktérfri hjul gør den ideel til ethvert transportbehov. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500005129802 Kategori:

Vil du gerne løfte tunge genstande med lethed og elegance? Så er Green-it Sækkevogn 200 kg det ultimative redskab til dig. Med et robust 25 mm rørstel og en imponerende maksimal belastning på 200 kg, er denne sækkevogn designet til at gøre dine opgaver lettere og mere effektive.

Det ergonomiske design med softgrip-håndtag gør det behageligt at manøvrere sækkevognen, selv når den er fuldt lastet. Udfaldsrammen sikrer stabil håndtering af tung last, hvilket gør Green-it sækkevognen ideel til både professionel og privat brug.

De punkterfri hjul med en diameter på Ø250×45 mm giver en jævn og støjsvag kørsel på alle typer overflader, og du behøver aldrig bekymre dig om punkteringer eller lufttryk. Med en totalhøjde på 108 cm og en totalbredde på 50 cm er denne sækkevogn kompakt nok til nem opbevaring, samtidig med at den stadig kan klare de tunge løft med lethed.

Green-it Sækkevogn 200 kg er den perfekte løsning til at transportere tunge byggematerialer, haveaffald, flyttekasser eller andre genstande i hjemmet, haven eller på byggepladsen. Gør din hverdag mere effektiv med denne pålidelige og holdbare sækkevogn, der vil gøre tunge løft til en leg.

Invester i Green-it Sækkevogn 200 kg og oplev den utrolige forskel det kan gøre for din arbejdsdag – løft mere, brug mindre energi og nyd en problemfri transportoplevelse hver gang. Gør dit liv lettere og mere praktisk med Green-it Sækkevogn 200 kg – punktérfri hjul Ø250×45 mm – et pålideligt redskab, der er skabt til at gøre dine opgaver lettere og mere effektive. Bestil din sækkevogn i dag og oplev den enestående kvalitet og funktionalitet, som Green-it er kendt for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Green-it Sækkevogn 200 kg – punktérfri hjul Ø250×45 mm – 91873”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.