Makita Hækkeklipper 750mm 18v – DUH752Z

2.826 kr.

Gør havenarbejdet til en leg med Makitas kraftfulde 18V hækkeklipper. Letvægtsdesign og fremragende ydeevne – perfekt til ethvert haverum.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500005131755 Kategori:

Denne Makita hækkeklipper 750mm 18v – DUH752Z er det ultimative værktøj til din have. Med en kraftfuld kulløs motor og en proff. kniv sikrer den en effektiv klipning af dine hække. Den drejelige gummibelagte håndtag kan indstilles i fem positioner, så du nemt kan tilpasse den til din arbejdsstilling og opnå større komfort under klipningen.

Hækkeklipperen er ikke kun kraftfuld, den er også miljøvenlig med sin kulløse motor, der reducerer emissioner og giver længere driftstid. Den ekstremt støjsvage ydelse gør det behageligt at arbejde med værktøjet uden at forstyrre naboerne eller naturen omkring dig.

Makita har designet denne hækkeklipper med fokus på ergonomi, hvilket betyder, at den er let og behagelig at håndtere selv under lange arbejdsøgter. Det elektroniske bremsesystem giver ekstra sikkerhed, da kniven stopper med det samme, når du slipper aftrækkeren.

Med denne Makita hækkeklipper er du garanteret professionel kvalitet og holdbarhed. Den leveres uden batteri og lader, så du kan bruge dine eksisterende 18v batterier fra Makita. Giv din have den kærlighed og pleje den fortjener med denne imponerende hækkeklipper fra Makita.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Hækkeklipper 750mm 18v – DUH752Z”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.