Trolla CARRY 2 -2 hjulet trillebør

699 kr.

Opdag Trolla CARRY 2 – den ideelle trillebør med 2 hjul til nem transport af tunge byggematerialer med lethed. Gør dit arbejde lettere nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500047930574 Kategori:

Trolla CARRY 2 er den ultimative løsning til din have- og transportopgaver. Med denne 2-hjulede trillebør bliver dine arbejdsopgaver lettere og mere effektive end nogensinde før. Den ergonomiske udformning med polstrede håndtag giver dig optimal komfort under brug, så du kan arbejde ubesværet i timevis.

Den pulverlakerede stålramme sikrer holdbarhed og lang levetid, mens den store ladvolumen på 80 liter giver dig mulighed for at transportere store mængder materialer på én gang. Uanset om du skal flytte haveaffald, byggematerialer eller noget helt tredje, så klarer Trolla CARRY 2 opgaven med lethed.

De 16-tommer hjul på kunststof fælge sikrer optimal stabilitet og manøvredygtighed, selv på ujævnt terræn. Med en tomvægt på kun 10 kg er denne trillebør let at håndtere og transportere, selv når den er fyldt til randen.

Trolla CARRY 2 leveres usamlet for nem og bekvem transport, men er hurtig og let at samle, så du kan komme i gang med dine arbejdsopgaver med det samme. Uanset om du er haveentusiast, gør-det-selv’er eller professionel, så vil Trolla CARRY 2 revolutionere din arbejdsdag og gøre tunge løft og trange passager til en leg.

Investér i Trolla CARRY 2 og oplev, hvordan denne 2-hjulede trillebør kan gøre en markant forskel i din daglige arbejdsgang. Gør dit arbejde lettere, sjovere og mere effektivt med Trolla CARRY 2 ved din side.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trolla CARRY 2 -2 hjulet trillebør”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.