Trolla Plænelufter/ gødningsspreder

1.899 kr.

Få en smuk, sund og grøn have med Trolla Plænelufter/Gødningsspreder. Effektivt 2-i-1 redskab til din havepleje. Opgrader din have i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500047929685 Kategori:

Tag din have til næste niveau med Trolla Plænelufter/gødningssprederen. Denne innovative maskine er designet til at optimere plejen af din græsplæne og give dig en sund og frodig have at nyde året rundt. Med dens alsidige funktioner kan du luft og gøde din plæne med samme maskine, hvilket sparer dig tid og besvær med at skifte mellem forskellige redskaber.

Trolla Plænelufter/gødningssprederen er designet med din bekvemmelighed for øje. Den kan let hæves på hjulene under transport, hvilket gør den nem at manøvrere rundt i haven uden at slide på dine hænder og ryg. Du kan nemt justere indstillingerne for luftning og gødningsspredning for at opfylde præcis dine havebehov.

Med en vægt på 18 kg og en maksimal belastning på 45 kg er denne maskine både holdbar og effektiv til brug i din have. Med en bredde på 80 cm dækker den en stor overflade på kort tid, så du kan få mere ud af din havearbejde på mindre tid.

Tag kontrol over din græsplæne og invester i Trolla Plænelufter/gødningssprederen i dag. Med dens pålidelige ydeevne og brugervenlige design vil du opleve en forvandling i din have, der vil imponere dig selv og dine gæster. Giv din have kærlighed og pleje, den fortjener med denne fantastiske maskine, der vil løfte dit haveliv til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trolla Plænelufter/ gødningsspreder”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.