AL-KO 42.9 Li 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 113694

3.348 kr.

Effektiv og miljøvenlig plæneklipper med lang batterilevetid. Perfekt til små og mellemstore haver. Praktisk og let at bruge. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500005167752 Kategori:

Forestill dig en perfekt græsplæne, grøn og velplejet, som får din have til at skinne i nabolaget. Med AL-KO 42.9 Li 36V batteri plæneklipperen kan du tage skridtet mod den smukke have, du altid har drømt om. Denne plæneklipper er en ægte game-changer, der kombinerer kraftfuld ydeevne med bekvem trådløs drift for at gøre plæneklipningen til en leg.

Med et kraftfuldt Li-ion 4,0 Ah / 36 V batteri får du den perfekte balance mellem styrke og effektivitet. AL-KO 42.9 Li er designet til at klare selv de mest krævende græsplæner og sikrer en ren og præcis klipning hver gang. Den lette og ergonomiske konstruktion gør det nemt at manøvrere plæneklipperen rundt i haven uden at blive træt, så du kan få klaret arbejdet hurtigt og effektivt.

Med en klippebredde på 42 cm kan AL-KO 42.9 Li dække et større område på kortere tid, hvilket betyder mindre tid brugt på plæneklipning og mere tid til at nyde din smukke have. De justerbare klippehøjder giver dig mulighed for at tilpasse klipningen til dine præferencer og sikre, at din græsplæne altid ser perfekt trimmet ud.

Denne batteri plæneklipper er ikke kun en fryd for øjnene, den er også skånsom mod miljøet og dine omgivelser. Med nul emissioner og en stillegående drift kan du nyde en fredelig plæneklipningsoplevelse uden at forstyrre naboerne eller skade naturen.

Gør plæneklipningen til en fornøjelse med AL-KO 42.9 Li 36V batteri plæneklipperen – en pålidelig partner, der vil hjælpe dig med at skabe den have, du altid har drømt om. Med AL-KO ved din side er en smuk og velplejet græsplæne inden for rækkevidde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 42.9 Li 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 113694”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.