AL-KO EASY 4.20 P-S Benzin Plæneklipper – AL-KO Tech 140 / 140 CCM 113794

2.304 kr.

Skab en velplejet have uden besvær med AL-KO EASY 4.20 P-S. Effektiv og pålidelig benzinplæneklipper med AL-KO Tech-motor.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500011200748 Kategori:

AL-KO EASY 4.20 P-S Benzin Plæneklipper er den ultimative løsning til at få din have til at skinne. Med et imponerende AL-KO Tech 140 motor, der leverer ekstrem ydeevne, er denne plæneklipper designet til at gøre græsslåning til en leg.

Med mulighed for at justere klippehøjden med blot én hånd er det let at tilpasse klipningen til dine præferencer. Den ergonomisk formede skaft sikrer, at du kan arbejde effektivt uden at overanstrenge dig. Hjulene er udstyret med kuglelejer, hvilket giver en jævn og nem fremdrift på græsplænen.

Denne plæneklipper er ikke kun effektiv, den sikrer også optimale klippe- og opsamlingsresultater takket være skjoldets aerodynamiske design. Dette betyder, at du opnår et perfekt trimmet resultat, hver gang du bruger plæneklipperen.

Med AL-KO EASY 4.20 P-S Benzin Plæneklipper kan du være sikker på at få en pålidelig og holdbar maskine, der kan klare selv de største haveområder. Giv din have den kærlighed og pleje, den fortjener, med denne kraftfulde og effektive plæneklipper fra AL-KO. Oplev forskellen og nyd en smuk og velplejet have året rundt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO EASY 4.20 P-S Benzin Plæneklipper – AL-KO Tech 140 / 140 CCM 113794”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.