AL-KO EASY 5.10 SP-S Benzin Plæneklipper – AL-KO Tech 160 / 160 CCM 113796

2.564 kr.

Få en smuk og velplejet græsplæne med AL-KO EASY 5.10 SP-S plæneklipper. Med AL-KO Tech-motoren og 145 liter opsamler er dette en perfekt løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500011200779 Kategori:

Med AL-KO EASY 5.10 SP-S Benzin Plæneklipperen er det en leg at få en velplejet græsplæne, der vil få naboerne til at misunde dig. Denne plæneklipper er designet til at gøre plæneklipningen enkel og effektiv, så du kan nyde din have uden besvær.

Den selvtrækker-funktion gør det let at manøvrere maskinen rundt på din græsplæne, så du ikke behøver at bruge unødig energi på at skubbe den fremad. Med en kraftfuld AL-KO Tech 160 motor på 160cc kan du være sikker på, at plæneklipperen altid leverer en pålidelig præstation, uanset plænens størrelse.

En af de imponerende funktioner ved denne plæneklipper er dens lette justering af klippehøjden med blot et enkelt håndgreb, så du nemt kan tilpasse klippehøjden efter dine præferencer og græsplænens behov. Dette gør det muligt for dig at opretholde en ensartet klippelængde over hele plænen, hvilket resulterer i en smuk og velplejet græsplæne.

Det ergonomisk formede skaft sikrer, at du kan arbejde komfortabelt og effektivt, selv under længere plæneklippesessioner. Den integrerede frontbærehåndtag gør det nemt at løfte og transportere plæneklipperen, hvilket er praktisk ved opbevaring eller når du skal flytte den til en anden del af haven.

Med mulighed for både bioklip og sideudkast giver AL-KO EASY 5.10 SP-S Benzin Plæneklipper dig forskellige muligheder for, hvordan du ønsker at håndtere afklippet græs. Dette gør det muligt for dig at tilpasse plæneklipningen efter dine præferencer og krav.

Så invester i en AL-KO EASY 5.10 SP-S Benzin Plæneklipper og oplev glæden ved en velplejet og smuk græsplæne uden besvær. Med dens pålidelige ydeevne og brugervenlige funktioner er denne plæneklipper det ideelle valg for enhver haveentusiast, der værdsætter kvalitet, effektivitet og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO EASY 5.10 SP-S Benzin Plæneklipper – AL-KO Tech 160 / 160 CCM 113796”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.