AL-KO Comfort 46.0 SP-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 125 QSS / 123 CCM 119936

4.270 kr.

Få den smukkeste græsplæne med den pålidelige AL-KO Comfort 46.0 SP-A benzin plæneklipper. Kraftfuld, let at bruge og med en kvalitetsmotor.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500012250804 Kategori:

Dybest set er en plæneklipper mere end bare et redskab til at vedligeholde din have – det er et redskab til at skabe et smukt udemiljø, et sted for afslapning og fred. Med AL-KO Comfort 46.0 SP-A Benzin Plæneklipper får du ikke kun et effektivt redskab, men også et redskab, der er designet til at gøre din plæneklipningsoplevelse så behagelig som muligt.

Udstyret med AL-KO Pro 125 QSS motor på 123 CC, er denne plæneklipper kraftfuld og pålidelig, hvilket gør det til en leg at få din plæne til at se skarp og veltrimmed ud. Du kan nemt justere klippehøjden takket være den komfortable indstilling, så du får præcis den længde græs, du ønsker. Uanset om du foretrækker en kortere klippede plæne eller en lidt længere, kan denne plæneklipper tilpasse sig dine præferencer med lethed.

Den ergonomisk udformede skaft reducerer belastningen på dine hænder og arme, så du kan klippe din plæne uden at få trætte muskler. Selvkørende med 1 gear, denne plæneklipper gør det nemmere end nogensinde at manøvrere rundt i din have. Med 3INONE funktionen kan du vælge mellem opsamling, bagudkast eller bioklipning, så du har fuld kontrol over, hvordan du vil behandle dit klippede græs.

Den medfølgende opsamlerboks har en niveauindikator, så du nemt kan se, hvornår det er tid til at tømme den. På den måde kan du tilbringe mere tid med at nyde din have og mindre tid med at bekymre dig om plæneklipningen. Med en høj innovationsgrad og moderne design er AL-KO Comfort 46.0 SP-A Benzin Plæneklipper det ideelle valg for enhver haveejer, der ønsker en pålidelig og effektiv plæneklipper, der skaber smukke resultater hver gang. Gør dig selv en tjeneste og invester i din have med denne fantastiske plæneklipper fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Comfort 46.0 SP-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 125 QSS / 123 CCM 119936”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.