AL-KO Comfort 51.0 P-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 145 QSS / 139 CCM 119941

3.529 kr.

Opnå en smuk have med AL-KO Comfort 51.0 P-A plæneklipperen. Klarer store områder effektivt med AL-KO Pro motor og 139 CCM.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500012250809 Kategori:

AL-KO Comfort 51.0 P-A-benzinplæneklipperen er din partner til at opnå en perfekt og velholdt græsplæne. Med en imponerende klippebredde og en kraftfuld AL-KO Pro 145 QSS-motor er denne plæneklipper designet til at håndtere græsplæner på op til 1500 m² med lethed og præcision.

Den ergonomisk udformede skaft på plæneklipperen sikrer, at du kan klippe græsset i timevis uden at opleve ubehag eller træthed. Den innovative 4INONE-funktion giver dig mulighed for at vælge mellem sideudkast, bagudkast, opsamling eller bioklipning, hvilket gør det nemt at tilpasse klipperen til dine individuelle behov og præferencer.

Med den lettilgængelige og komfortable indstilling af klippehøjden kan du hurtigt justere klipperen til den ønskede højde, så du opnår det perfekte klipperesultat hver gang. Denne plæneklipper er designet med fokus på brugervenlighed og effektivitet, så du kan nyde at pleje din græsplæne uden besvær.

AL-KO Comfort 51.0 P-A-benzinplæneklipperen er et pålideligt og alsidigt værktøj, der vil gøre havearbejdet til en leg. Med en høj innovationsgrad og førsteklasses kvalitet er denne plæneklipper det ideelle valg for enhver, der ønsker en smuk og velholdt græsplæne. Gør havearbejdet til en fornøjelse med AL-KO Comfort 51.0 P-A-benzinplæneklipperen – din partner til en perfekt græsplæneoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Comfort 51.0 P-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 145 QSS / 139 CCM 119941”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.