AL-KO 46.9 Li SP 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 113714

4.035 kr.

Opnå en perfekt plæne med AL-KO 46.9 Li SP plæneklipperen. Kraftfuld, ledningsfri klipning, ergonomick design og Li-ion batteri.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500005164522 Kategori:

Al-KO 46.9 Li SP 36V batteri plæneklipper er det ultimative redskab til at opretholde en smuk og velplejet græsplæne året rundt. Denne plæneklipper er designet med fokus på brugervenlighed, effektivitet og pålidelighed, og den vil gøre enhver plæneklipperopgave til en leg.

Med en kraftfuld 36V Li-ion batteri, på 4,0 Ah, kan du nyde trådløs frihed og ubesværet bevægelighed under plæneklipningen. Batteriet er holdbart og har lang levetid, så du kan klippe store arealer på en enkelt opladning. Du slipper for besværet med kabler og støjende benzinmotorer, samtidig med at du reducerer din miljøpåvirkning og omkostninger ved brændstof.

Denne plæneklipper har en imponerende klippebredde på 46 cm, hvilket betyder, at du kan klippe store områder hurtigt og effektivt. Med det justerbare klippehøjdesystem kan du nemt tilpasse klippehøjden efter dine præferencer og behov, så din græsplæne altid er trimmet til perfektion.

AL-KO 46.9 Li SP 36V batteri plæneklipper er også udstyret med en praktisk plæneboks med en stor kapacitet på 65 liter, så du ikke behøver at afbryde klipningen for at tømme boksen. Denne plæneklipper er designet med et letvægts og ergonomisk håndtag, som giver dig optimal komfort under brug, selv ved længerevarende klippeopgaver.

Alt i alt er AL-KO 46.9 Li SP 36V batteri plæneklipper en pålidelig og effektiv løsning til at holde din græsplæne i topform året rundt. Med dens kraftfulde batteriteknologi, imponerende klippebredde og brugervenlige design vil denne plæneklipper gøre din plæneklipning til en fornøjelse hver gang. Gør din havearbejde lettere og mere behageligt med AL-KO 46.9 Li SP 36V batteri plæneklipper – din vej til en smuk og velplejet græsplæne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 46.9 Li SP 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 113714”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.