AL-KO Comfort 46.0 SP-B Benzin Plæneklipper – B&S 500 E / 140 CCM 119937

4.068 kr.

Få en smukt klippet græsplæne med AL-KO Comfort 46.0 Benzin Plæneklipper. Kraftfuld motor, stor klippebredde og let at manøvrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500012250806 Kategori:

AL-KO Comfort 46.0 SP-B Benzin Plæneklipper er den ultimative løsning til din havepleje med dens kraftfulde B&S motor på 140 CCM. Denne selvtrækkende plæneklipper gør det nemt for dig at holde din plæne flot og velplejet uden at skulle bruge unødvendig tid og energi. Med sin justerbare klippehøjde kan du tilpasse klipperesultatet præcist efter dine behov og præferencer.

Den ergonomiske design sikrer, at du kan klippe græsset i længere tid uden at blive træt eller belastet. Det justerbare skaft og det behagelige greb gør det let at manøvrere plæneklipperen rundt i haven med lethed. Den praktiske opsamlerboks har en niveauindikator, så du kan se, hvornår det er tid til at tømme den.

AL-KO Comfort 46.0 SP-B Benzin Plæneklipper er ikke kun en plæneklipper – den er en 4IN1-løsning. Ud over at klippe græsset kan den også opsamle, mulche og bioklipse, alt afhængigt af dine behov. Med denne alsidige funktion får du mulighed for at vælge den bedste metode til at pleje din plæne og skabe et smukt udendørs miljø.

Investér i din haves sundhed og skønhed med AL-KO Comfort 46.0 SP-B Benzin Plæneklipper. Med dens pålidelige ydeevne og brugervenlige design er denne plæneklipper den ideelle partner til din havepleje. Gør plæneklipningen til en leg med denne kraftfulde og effektive maskine, der skaber professionelle resultater hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Comfort 46.0 SP-B Benzin Plæneklipper – B&S 500 E / 140 CCM 119937”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.