AL-KO Comfort 51.0 SP-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 145 QSS / 139 CCM 119944

3.239 kr.

Opdag kraften og komforten med AL-KO Comfort 51.0 SP-A Plæneklipper. Med en stærk AL-KO Pro motor og Quick Start System er dette den ideelle løsning til din have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500012250810 Kategori:

Den AL-KO Comfort 51.0 SP-A Benzin Plæneklipper er skabt til at gøre havearbejdet til en leg. Med sin selvtrækkende funktion og 1 gear er det en sand fornøjelse at klippe græsset. Den imponerende klippebredde giver dig mulighed for at dække store områder på kort tid, mens det ergonomisk udformede skaft sikrer en behagelig og afslappet arbejdsstilling.

Med 4INONE funktionen får du mulighed for at vælge mellem fire forskellige klippemetoder, så du altid kan opnå det perfekte resultat – uanset om du foretrækker at opsamle, mulche, bagudkaste eller sideudkaste græsset. Den komfortable indstilling af klippehøjden gør det let at tilpasse klipperen til dine præferencer eller den aktuelle græshøjde.

AL-KO Comfort 51.0 SP-A Benzin Plæneklipper er ikke kun praktisk, den er også designet med fokus på innovativ teknologi og moderne funktioner. Den pålidelige AL-KO Pro 145 QSS motor på 139 cc sikrer effektiv drift og lang holdbarhed. Med denne plæneklipper er du garanteret en kvalitetsmaskine, der vil gøre havearbejdet til en fornøjelse i mange år fremover.

Så hvis du er på udkig efter en pålidelig, effektiv og brugervenlig plæneklipper, der kan klare selv de største udfordringer i haven, så er AL-KO Comfort 51.0 SP-A Benzin Plæneklipper det oplagte valg. Gør dit havearbejde nemmere og mere effektivt med denne topmoderne plæneklipper fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Comfort 51.0 SP-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 145 QSS / 139 CCM 119944”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.