AL-KO Comfort 46.0 SP-A Plus Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 145 QSS / 139 CCM 119938

3.571 kr.

Den innovative AL-KO Comfort 46.0 SP-A Plus plæneklipper gør græsslåning til en le. Med AL-KO Pro motor og 5 års garanti. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500012250805 Kategori:

AL-KO Comfort 46.0 SP-A Plus benzin plæneklipper er det ultimative værktøj til at tage din have til det næste niveau. Med en kraftfuld AL-KO Pro 145 QSS motor på 139 cc giver denne plæneklipper dig den nødvendige kraft til at klare selv de mest krævende opgaver med lethed.

Den selvkørende funktion gør klipningen let og ubesværet, så du kan fokusere på at nyde din have i stedet for at slide dig igennem klippearbejdet. Den ergonomisk udformede skaft sikrer, at du kan klippe græsset med komfort i flere timer uden at blive træt. Du kan nemt justere klippehøjden takket være den praktiske indstilling, der giver dig mulighed for at tilpasse klipningen efter dine præferencer og din have.

Med 4INONE funktionen har du mulighed for at vælge mellem opsamling, bioklipning, bagudkast eller sideudkast, så du kan tilpasse klippeklipningen helt efter dine behov. Den medfølgende opsamlerboks gør det nemt at holde din have pæn og ren uden at efterlade rod. Den praktiske fronthåndtag gør det let at transportere plæneklipperen rundt i haven eller opbevare den, når den ikke er i brug.

AL-KO Comfort 46.0 SP-A Plus benzin plæneklipper er designet til at gøre havearbejdet til en leg og give dig en smuk og velplejet have med et minimum af indsats. Gør din have til et fantastisk fristed med denne kraftfulde og pålidelige plæneklipper fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Comfort 46.0 SP-A Plus Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 145 QSS / 139 CCM 119938”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.