AL-KO 42.9 Li SP 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 113695

3.359 kr.

Kraftfuld, trådløs plæneklipper med avanceret teknologi. Få en professionel finish med AL-KO 42.9 Li SP. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500005167853 Kategori:

Drømmer du om en velplejet have med smukke græsplæner uden besværet med ledninger og benzin? Så er AL-KO 42.9 Li SP 36V batteri plæneklipper det ultimative valg for dig. Med sit kraftfulde 36V Li-ion batteri på 4,0 Ah kan denne plæneklipper klare selv de største græsarealer med lethed og præcision.

AL-KO 42.9 Li SP er designet med fokus på brugervenlighed og effektivitet. Den selvkørende funktion gør det let som en leg at håndtere maskinen, og det justerbare klippehøjde gør det muligt at tilpasse klipperesultatet præcist efter dine ønsker. Den store 42 cm klippebredde sikrer hurtig og effektiv klipning af græsset, mens det integrerede græskamerasystem sikrer en jævn klipning helt ud til kanterne.

Med AL-KO 42.9 Li SP får du en plæneklipper, der ikke kun leverer imponerende resultater, men også er skånsom mod miljøet og dine omgivelser. Den er støjsvag, vibrationsfri og helt fri for skadelige udstødningsgasser, hvilket gør den ideel til brug i boligområder og tæt beplantede områder. Du kan nyde roen i din have uden gener for dig selv eller dine naboer.

Denne batteridrevne plæneklipper er også designet med fokus på holdbarhed og pålidelighed. AL-KO er kendt for deres høje kvalitetsstandarder, og 42.9 Li SP er ingen undtagelse. Med sit robuste stålchassis og ergonomiske håndtag er denne plæneklipper bygget til at holde i mange sæsoner fremover. Du kan trygt investere i dette pålidelige redskab, der vil give dig mange års glæde og velplejede græsplæner.

Gør dit havearbejde til en fornøjelse med AL-KO 42.9 Li SP 36V batteri plæneklipper. Oplev kraften, præcisionen og brugervenligheden i denne avancerede plæneklipper, og lad den hjælpe dig med at skabe en smuk og velplejet have, du kan være stolt af. Investér i dit haveredskab i dag og oplev forskellen med AL-KO 42.9 Li SP.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 42.9 Li SP 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 113695”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.