AL-KO Premium 470 SP-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 170 QSS / 166 CCM 119946

3.662 kr.

Få en velplejet have med AL-KO Premium 470 SP-A Benzin Plæneklipper. Kraftfuld, pålidelig og brugervenlig – den perfekte løsning til store græsplæner.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500012251598 Kategori:

AL-KO Premium 470 SP-A Benzin Plæneklipper er det ultimative værktøj til at opretholde en smuk og velplejet have. Denne plæneklipper er designet med fokus på både ydeevne og brugervenlighed, hvilket gør den til det ideelle valg for enhver haveentusiast.

Med en kraftfuld AL-KO Pro 170 QSS motor på 166 cc har denne plæneklipper al den nødvendige power til at klare selv de mest krævende opgaver med lethed. Den selvkørende funktion med 1 gear gør det nemt at manøvrere rundt i haven, hvilket sparer dig for både tid og energi.

En anden praktisk funktion er den 7-trins central højdejustering, der giver dig mulighed for præcist at indstille klippehøjden efter dine præferencer. Dette sikrer altid et ensartet klipperesultat, uanset om du foretrækker en kortklippet græsplæne eller en lidt længere græsplæne.

AL-KO Premium 470 SP-A Benzin Plæneklipper er også udstyret med et ergonomisk udformet skaft, der reducerer belastningen på dine arme og ryg under brug. Dette gør plæneklipperen behagelig at arbejde med selv under længere sessioner.

Den 4INONE funktion tilbyder alsidighed ved at give dig mulighed for at opsamle, bioklippe, udblas eller sideudkaste græsset alt efter dine behov. Med en rummelig 70 liters opsamler kan du klippe længere tid uden at skulle tømme den konstant.

AL-KO Premium 470 SP-A Benzin Plæneklipper kombinerer høj innovationsniveau med et moderne design, der vil pynte i enhver have. Denne plæneklipper er skabt til at imødekomme selv de mest krævende haveejeres forventninger og vil være din pålidelige partner i arbejdet med at skabe og vedligeholde en smuk og velplejet have. Invester i kvalitet og effektivitet med AL-KO Premium 470 SP-A Benzin Plæneklipper – din have vil takke dig for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Premium 470 SP-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 170 QSS / 166 CCM 119946”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.