AL-KO Premium 520 VS-B Benzin Plæneklipper – B&S Series 675 EXI / 163 CCM 119949

4.975 kr.

Den kraftfulde AL-KO Premium 520 VS-B plæneklipper giver dig perfekte resultater hver gang med dens pålidelige Briggs & Stratton motor.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500012251604 Kategori:

Denne AL-KO Premium 520 VS-B Benzin Plæneklipper er din ultimative partner i kampen mod ukrudt og vilde græsplæner. Udstyret med en kraftfuld Briggs & Stratton Series 675 EXI motor på 163 ccm, står denne plæneklipper klar til at tackle enhver udfordring og give din have det perfekte look.

Med sin selvkørende funktion og variabel hastighed kan du nemt og bekvemt klippe græsset i dit eget tempo, uden at skulle bruge unødvendig energi. Den praktiske central højdejustering gør det nemt at tilpasse klippehøjden til dine præferencer, så du kan opnå præcis det resultat, du ønsker.

Plæneklipperen har en 4INONE funktion, hvilket betyder, at den kan klippe, opsamle, lave sideudkast og mulche græsset – alt i én maskine. Dette gør den ekstremt alsidig og praktisk at bruge.

Det ergonomisk udformede skaft sikrer, at du kan arbejde komfortabelt i lang tid uden at belaste din krop unødigt. Den store 70 liters opsamler giver dig mulighed for at klippe store arealer uden at skulle tømme posen konstant.

Med en høj innovationsgrad og et moderne design er denne plæneklipper ikke kun effektiv, men også en fryd for øjet. Den er designet med fokus på brugervenlighed, funktionalitet og holdbarhed, så du kan nyde din havearbejde uden bekymringer.

Invester i denne AL-KO Premium 520 VS-B Benzin Plæneklipper og oplev, hvordan den kan gøre din havepleje til en leg. Tag styringen over din have og lad denne kraftfulde maskine hjælpe dig med at skabe et smukt og velplejet udemiljø, som du kan være stolt af. Gør haven til din oase af ro og skønhed med denne pålidelige og effektive plæneklipper fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Premium 520 VS-B Benzin Plæneklipper – B&S Series 675 EXI / 163 CCM 119949”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.