AL-KO Premium 520 VSI-B Benzin Plæneklipper – B&S 675 iS Instart / 163 CCM 119948

6.532 kr.

Opnå den perfekte plæne med den kraftfulde AL-KO Premium 520 VSI-B benzinplæneklipper. Med B&S 675 iS Instart-motoren får du pålidelig start hver gang. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500012251628 Kategori:

Den AL-KO Premium 520 VSI-B Benzin Plæneklipper er en sand mester i sit felt og vil forvandle din have til en velplejet oase. Med dens imponerende B&S 675 iS InStart motor på 163 cc har du kraften og pålideligheden til at klare enhver plæne. Den selvstændige funktion gør plæneklipperen let at manøvrere, så du nemt kan navigere gennem ujævne terræner og hjørner.

Den praktiske centralhøjdejustering i 7 trin giver dig fuld kontrol over klipningens længde, så du kan tilpasse den til dine præferencer og årstidens behov. Med 4INONE-funktionen kan du vælge mellem klipning, opsamling, bioklipning eller sideudkastning, hvilket giver dig maksimal alsidighed og fleksibilitet.

Plæneklipperen er udstyret med et stort 70 liters opsamlingsboks, så du kan klippe længere tid uden afbrydelser. Det praktiske frontbæregreb gør transporten let og behagelig, så du nemt kan flytte maskinen rundt i din have uden besvær.

Med elstart-funktionen er det hurtigt og let at starte plæneklipperen, hvilket gør klipningen til en leg. Du behøver ikke bekymre dig om besværlig manuel start, da du med et enkelt tryk på knappen er klar til at komme i gang.

AL-KO Premium 520 VSI-B Benzin Plæneklipper er designet til at levere enestående resultater hver gang, samtidig med at den er nem at vedligeholde og holde i god stand. Investér i dette kvalitetsredskab og oplev, hvordan din have forvandles til et imponerende og velplejet udendørs paradis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Premium 520 VSI-B Benzin Plæneklipper – B&S 675 iS Instart / 163 CCM 119948”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.