Einhell Plæneklipper 47cm. Kit 4x18V-4,0 A + 2 db. opl. GE-CM 36/47 – 3413200

4.422 kr.

Klip din have med lethed med Einhell plæneklipperen. Letvægtsdesign og kraftfuld motor giver præcis klipning. Køb nu og spar tid.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500006430034 Kategori:

Drømmer du om en velplejet have med en flot græsplæne, der skiller sig ud? Med Einhell Plæneklipper 47cm får du en kraftfuld og effektiv løsning til pleje af din græsplæne, der vil gøre dine naboer grønne af misundelse.

Denne plæneklipper er udviklet med den nyeste teknologi fra Einhell og bruger et batterisystem, Power X-Change, der giver dig frihed til at arbejde uden generende kabler. Du vil opleve en utrolig frihed og bevægelighed under din havepleje med denne trådløse løsning.

Med en klippebredde på 47 cm kan du dække store områder på kort tid, hvilket sparer dig tid og frustration. Det kraftfulde batteri giver dig en lang driftstid, så du kan klare større havearealer på én opladning.

Einhell Plæneklipper 47cm er designet til at være nem at bruge, selv for nybegyndere. Den lette konstruktion gør den nem at manøvrere, så du kan opnå et jævnt og professionelt klipperesultat hver gang.

Med den praktiske ladestandsindikator med 3 LED’er kan du altid holde styr på batteriniveauet og undgå uventede afbrydelser under din havepleje. Du får også to twin-lynopladere med i kittet, så du altid har en ekstra opladet batteri klar til brug.

Vil du have en grønnere og smukkere have med minimal anstrengelse? Invester i Einhell Plæneklipper 47cm og tag skridtet mod en velplejet græsplæne, der vil imponere alle omkring dig. Gør haven til dit personlige paradis med Einhell Plæneklipper 47cm – din nøgle til en smuk og velholdt græsplæne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Einhell Plæneklipper 47cm. Kit 4x18V-4,0 A + 2 db. opl. GE-CM 36/47 – 3413200”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.