AL-KO 46.2 Li SP 36V Batteri plæneklipper – 2 x Li-ion 4,0 Ah / 36 V 123010

5.668 kr.

Få en smuk have uden støj og røg med AL-KO 46.2 Li SP plæneklipperen. Opnå professionelle resultater uden besvær med 36V batteridrift.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087106320 Kategori:

AL-KO 46.2 Li SP 36V Batteri plæneklipper er din nøgle til en perfekt og velplejet have året rundt. Med to kraftfulde Li-ion batterier på 4,0 Ah og 36 V, er du sikret en langvarig og effektiv klipning uden forurening og irriterende ledninger. Det smarte batterirum giver dig mulighed for at have et ekstra batteri klar, så du kan forlænge din klippetid og få endnu mere ud af din have.

Med Balanced Discharging teknologien kan du være sikker på, at begge batterier udnyttes optimalt, hvilket sikrer en jævn og effektiv klipning hver gang. Den kraftbesparende hjuldrevne plæneklipper med 1 gear gør det let og bekvemt at manøvrere rundt i din have og opnå et præcist og flot klipperesultat.

AL-KO 46.2 Li SP 36V Batteri plæneklipper er designet til at gøre havearbejdet til en leg og sikre en smuk og velplejet have, som du med stolthed kan vise frem. Med denne plæneklipper investerer du ikke kun i et højkvalitetsprodukt, men også i en bæredygtig og miljøvenlig løsning, der skåner både naturen og dine naboers ører.

Tag kontrol over din have og oplev glæden ved at have en smukt klippet græsplæne uden besværet med benzin og ledninger. AL-KO 46.2 Li SP 36V Batteri plæneklipper er din pålidelige partner, der vil gøre havearbejdet til en fornøjelse og give dig mere tid til at nyde din have. Så tag det første skridt mod en mere enkel og behagelig haveoplevelse med denne fremragende plæneklipper fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 46.2 Li SP 36V Batteri plæneklipper – 2 x Li-ion 4,0 Ah / 36 V 123010”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.