Al-ko Akku-plænelufter Ar 1835 18v – 113921

850 kr.

Optimer din græsplæne med Lejos akku-plænelufter. Effektiv, trådløs og let at bruge. Gør din havearbejde til en leg. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087100781 Kategori:

AL-KO Akku-plænelufter AR 1835 18V er den ultimative løsning til at få din græsplæne til at stråle. Med dette kraftfulde batteridrevne værktøj kan du let og effektivt fjerne mos og lufte din græsplæne, så den får optimal luftcirkulation og bedre vandoptagelse.

Den lette og ergonomiske design gør det behageligt at arbejde med plænelufteren, selv over længere tid, og det trådløse design giver dig fuld bevægelsesfrihed uden at skulle tænke på ledninger eller stikkontakter.

Det justerbare arbejdsdybde tillader dig at tilpasse plænelufteren til dine specifikke behov, og de skarpe ståltænder sikrer en effektiv fjernelse af mos og ukrudt uden at beskadige græsrødderne.

Med AL-KO Akku-plænelufter AR 1835 18V får du ikke kun en professionel kvalitetsmaskine, men også en miljøvenlig løsning, da den er drevet af et genopladeligt batteri, der reducerer CO2-udledningen og støjniveauet.

Tag kontrol over din græsplæne og skab et smukt og sundt græstæppe med AL-KO Akku-plænelufter AR 1835 18V. Investér i kvalitet, effektivitet og bæredygtighed, og oplev forskellen med dette førsteklasses værktøj fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Al-ko Akku-plænelufter Ar 1835 18v – 113921”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.