Makita Elplæneklipper Makita 18v plæneklipper 2×5,0ah

6.686 kr.

Tøv ikke med at blade gennem vores store sortiment af Makita elplæneklippere og opdag den ultimative frihed med trådløs kraft og præcision. Besøg os i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800314799762 Kategori:

Forestil dig at have en smuk, velplejet have uden besværet med ledninger eller benzin. Introducerer Makita 18V ledningsfri plæneklipper. Denne kraftfulde maskine er din bedste ven, når det kommer til at holde din have flot og velplejet året rundt.

Med to kraftige 5,0 Ah batterier kan du klare selv de største plæner uden at skulle bekymre dig om at skifte batteri midt i arbejdet. Slip for besværet med at løbe ledninger overalt og nyd friheden ved at bevæge dig frit rundt i haven uden begrænsninger.

Makita 18V plæneklipper er designet til at gøre din havepleje hurtig og effektiv. Med en imponerende skærebredde på 46 cm kan du dække store områder på kort tid, og med justerbar hastighed mellem 2500-3300 omdrejninger pr. minut kan du tilpasse klipningen efter dine behov.

Denne plæneklipper er ikke kun kraftfuld, den er også ergonomisk designet for at sikre dig maksimal komfort under arbejdet. Den justerbare håndtagshøjde gør det nemt at finde den rette arbejdsstilling, mens det bløde greb reducerer belastningen på dine hænder og arme.

Makita 18V plæneklipper vejer kun 25,3 kg, hvilket gør den let at manøvrere rundt i haven uden at gå på kompromis med kraft og ydeevne. Den holdbare konstruktion sikrer, at denne plæneklipper vil være din trofaste følgesvend i mange år fremover.

Så hvis du vil have en pålidelig, effektiv og brugervenlig plæneklipper, der giver dig friheden til at bevæge dig frit rundt i din have, så er Makita 18V ledningsfri plæneklipper det ideelle valg. Gør havearbejdet til en leg med denne fantastiske maskine fra Makita.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Elplæneklipper Makita 18v plæneklipper 2×5,0ah”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.