AL-KO 382 Li Premium 18V Batteri plæneklipper – 113844

3.172 kr.

Få en velplejet have med Le-AL-KO 382 Li Premium 18V Batteri plæneklipper. Letvægtsdesign, støjsvag og uden brug af benzintanker – ideel til dig.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087100745 Kategori:

Få en uforglemmelig plæneklipningsoplevelse med AL-KO 382 Li Premium 18V batteri plæneklipperen. Dette topmoderne værktøj er designet til at gøre plæneklipning til en leg og opnå en smuk og velplejet græsplæne uden besvær.

Denne batteridrevne plæneklipper er udstyret med en avanceret MaxRun Cockpit, der viser batteriets aktuelle opladningsniveau med LED-lys, så du altid er klar over, hvor meget batterilevetid du har tilbage. Den ergonomiske teleskopskaft med blødt greb sikrer en behagelig og skånsom håndtering under plæneklipningen.

AL-KO 382 Li Premium tilbyder en central indstilling af klippehøjden i 6 forskellige trin, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse klippelængden præcist efter dine ønsker og behov. Med Eco-Mode funktionen kan du forlænge batteriets anvendelsestid og optimere energiforbruget, så du kan arbejde mere effektivt og længere på en enkelt opladning.

Denne plæneklipper er også udstyret med et robust og integreret bæregreb, der gør det let at transportere og opbevare maskinen uden besvær. Med AL-KO 382 Li Premium 18V batteri plæneklipperen får du ikke kun en pålidelig og effektiv hjælper til din have, men også et værktøj, der leverer imponerende resultater, hver gang du bruger det.

Invester i kvalitet, komfort og pålidelighed med AL-KO 382 Li Premium 18V batteri plæneklipperen og oplev en ny standard for plæneklipning, der gør hele processen hurtig, nem og fornøjelig. Gør din haveplejeoplevelse til en sand fornøjelse med dette innovative og avancerede produkt fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 382 Li Premium 18V Batteri plæneklipper – 113844”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.