AL-KO 42.2 Li 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 119977

5.387 kr.

Optimer din have med letvægts AL-KO 42.2 Li 36V plæneklipper. Kraftfuld, trådløs og let at manøvrere. Gør græsslåning til en leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087106294 Kategori:

Drømmer du om en velplejet have uden besværet med snore, støj og benzin? Så er AL-KO 42.2 Li 36V batteriplæneklipperen det ideelle valg for dig. Med dette avancerede haveværktøj bliver plæneklipningen en fornøjelse og ikke en byrde.

Med en imponerende batterikapacitet på 4,0 Ah og 36V får du en kraftfuld og effektiv plæneklipper, der kan klare selv de største plæner med lethed. Den innovative lithium-ion teknologi giver dig mulighed for at nyde en trådløs og miljøvenlig klipningsoplevelse uden lugtgener og irriterende ledninger.

AL-KO 42.2 Li 36V batteriplæneklipperen er designet med fokus på brugervenlighed og komfort. Det ergonomiske håndtag og den justerbare klippehøjde gør det nemt at tilpasse klipperen efter dine præferencer og behov. Med en klippebredde på 42 cm kan du dække et stort område på kort tid, så du hurtigt kan få en flot og veltrimmet plæne.

Den robuste og holdbare konstruktion sikrer, at AL-KO batteriplæneklipperen kan klare selv intensiv brug år efter år. Du kan stole på, at dette pålidelige værktøj vil opretholde sin høje ydeevne sæson efter sæson.

Med AL-KO 42.2 Li 36V batteriplæneklipperen kan du sige farvel til besværet med olie- og benzinfyldning, startproblemer og irriterende støj. Nu kan du nyde en stille, effektiv og miljøvenlig plæneklipningsoplevelse, som giver dig mere tid til at slappe af og nyde din velplejede have.

Invester i AL-KO 42.2 Li 36V batteriplæneklipperen i dag, og oplev glæden ved en smuk og velholdt have uden besvær. Lad denne avancerede plæneklipper være din trofaste haveassistent, der leverer en professionel klipning hver gang. Tag kontrol over din have og skab det perfekte udendørs miljø med AL-KO 42.2 Li 36V batteriplæneklipperen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 42.2 Li 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 119977”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.