AL-KO 46.2 Li SP-W 36V Batteri plæneklipper – 2 x Li-ion 4,0 Ah / 36 V 123011

5.699 kr.

Effektiv og brugervenlig batteri plæneklipper fra AL-KO. Med 2 x 36V Li-ion batterier og selvtrækkende funktion bliver græsslåningen en leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087106323 Kategori:

Lad mig præsentere dig for AL-KO 46.2 Li SP-W 36V batteri plæneklipperen – din perfekte ledsager til en smuk og velplejet have. Med denne innovative plæneklipper kan du se frem til en effektiv og bekvem græsslåning, der gør det til en leg at holde din have flot året rundt.

AL-KO 46.2 Li SP-W er udstyret med ikke kun én, men to kraftfulde Li-ion batterier med en kapacitet på 4,0 Ah hver, hvilket giver dig en imponerende driftstid og fleksibilitet til at klippe store arealer uden afbrydelser. Den Smart Button-funktion gør det nemt at skifte mellem batterierne, så du kan fortsætte arbejdet uden ventetid.

Med en kraftfuld 36V motor er denne plæneklipper i stand til at klare selv de mest udfordrende opgaver. Du kan glæde dig over en jævn og præcis klipning hver gang, takket være det kraftbesparende hjuldrev, der sikrer en optimal ydeevne på alle typer græs. Den justerbare klippehøjde giver dig mulighed for at tilpasse klipningen til dine præcise krav og præferencer.

Med AL-KO 46.2 Li SP-W får du ikke kun en pålidelig og effektiv plæneklipper, men også en komfortabel og brugervenlig oplevelse. Det ergonomiske design gør det nemt at manøvrere klipperen, mens det behagelige bløde greb reducerer belastningen på dine hænder under længere arbejdsperioder. Det store opsamlerboks sikrer en effektiv opsamling af græsafklip og holder din have pæn og ryddelig.

Med denne batteridrevne plæneklipper fra AL-KO får du det bedste af to verdener – kraften og ydeevnen fra en benzinplæneklipper kombineret med den miljøvenlige og støjfrie drift af en batteridrevet maskine. Så gør din havearbejde til en fornøjelse med AL-KO 46.2 Li SP-W 36V batteri plæneklipperen, og opnå en smuk og velplejet have med lethed og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 46.2 Li SP-W 36V Batteri plæneklipper – 2 x Li-ion 4,0 Ah / 36 V 123011”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.