AL-KO Premium 473 VS-B Benzin Plæneklipper – B&S Series 625 EXI / 150 CCM 123029

5.070 kr.

Opnå den perfekte græsplæne med AL-KO Premium 473 VS-B plæneklipperen. Kraftfuld motor og let betjening gør græsslåningen til en leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500121384708 Kategori:

AL-KO Premium 473 VS-B Benzin Plæneklipper er det ultimative valg for dig, der ønsker en topkvalitets plæneklipper, der kan klare enhver udfordring i haven. Med en kraftfuld B&S Series 625 EXI motor på 150 CCM er denne plæneklipper designet til at levere imponerende resultater hver gang.

Den innovative 4IN1 funktion giver dig mulighed for at klippe, opsamle, bioklippe eller udkaste græsset til siden, så du kan tilpasse klippeindstillingen efter dine præferencer. Med et hjuldrevssystem og trinløs hastighedsregulering kan du nemt og præcist styre plæneklipperen rundt i haven og tilpasse farten efter behov.

Den ergonomisk formede styrestang og easyDrive Cockpit sikrer, at du har optimalt greb om gearstangen og kan manøvrere plæneklipperen med minimal anstrengelse. Uanset om du har en lille eller stor have, vil AL-KO Premium 473 VS-B Benzin Plæneklipper gøre klipningen til en leg og efterlade din have med et smukt og velplejet udseende.

Med et solidt og holdbart design er denne plæneklipper bygget til at holde i mange år fremover og kræver minimal vedligeholdelse. Med AL-KO Premium 473 VS-B Benzin Plæneklipper får du ikke kun en pålidelig og effektiv plæneklipper, men også en investering i fremtidige smukke haver og grønne oaser. Tag din have til det næste niveau med denne imponerende plæneklipper fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Premium 473 VS-B Benzin Plæneklipper – B&S Series 625 EXI / 150 CCM 123029”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.