Einhell Plæneklipper 36cm. Kit 2x18V-4,0 Ah + 2 opl. -GE-CM 36/36 Li – 3413230

2.288 kr.

Opgrader din have med Einhell Plæneklipperen. Med dobbelt batteri og hurtig opladning får du en effektiv og nem haveplejeoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500043081491 Kategori:

Drømmer du om en velplejet og smukt klippet græsplæne uden besvær? Så er Einhell Plæneklipper 36cm den perfekte løsning for dig. Med dette effektive og alsidige haveværktøj kan du opnå professionelle resultater uden at skulle anstrenge dig.

Denne plæneklipper fra Einhell er en del af den innovative Power X-Change-familie, der giver dig ultimativ frihed og fleksibilitet til at tackle enhver haveopgave. Med dette kit får du ikke kun plæneklipperen, men også 2 kraftfulde P-X-C 4,0 Ah batterier og 2 opladere. Dette sikrer, at du altid har strøm nok til at fuldføre enhver opgave uden afbrydelser.

Den 36 cm store klippebredde giver dig mulighed for at dække store områder på kort tid, hvilket gør havearbejdet hurtigere og mere effektivt. Den medfølgende ladestandsindikator med 3 LED’er holder dig altid opdateret om batteriniveauet, så du aldrig risikerer at løbe tør for strøm midt i arbejdet.

Med Einhell Plæneklipper 36cm kan du nyde en ergonomisk og behagelig arbejdsoplevelse. Det lette design og det justerbare håndtag sikrer, at du kan klippe græsset uden at belaste dine arme og ryg unødigt. Denne plæneklipper er designet med din komfort i tankerne, så du kan fokusere på at gøre din have smuk og indbydende.

Med dette kit får du ikke kun en plæneklipper, men også adgang til et bredt udvalg af andre Power X-Change-værktøjer. Batterierne kan nemt skiftes mellem forskellige enheder, så du kan arbejde effektivt og problemfrit med alle dine haveprojekter.

Investér i Einhell Plæneklipper 36cm og oplev den ultimative bekvemmelighed og kvalitet i dit havearbejde. Gør din græsplæne til et imponerende og velplejet udendørs område, og nyd resultaterne af dit hårde arbejde hver eneste dag. Med Einhell er smukke græsplæner inden for rækkevidde – skab din drømmehave i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Einhell Plæneklipper 36cm. Kit 2x18V-4,0 Ah + 2 opl. -GE-CM 36/36 Li – 3413230”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.