AL-KO 3.82 Li Easy u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper – 113904

1.783 kr.

Opdag friheden og bekvemmeligheden ved AL-KO 3.82 Li Easy 18V batteridrevet plæneklipper. Letvægtsdesign og kraftfuld præstation.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087099956 Kategori:

AL-KO 3.82 Li Easy batteri plæneklipper er svaret på dine græsslåningsbehov med kraft og effektivitet. Med sit innovative og kompakte design er denne plæneklipper skabt til at gøre din havearbejde til en leg. Den er udstyret med kraftige 18V litium-ion-batterier, som giver en pålidelig og langvarig ydeevne, så du kan klare store arealer uden besvær.

Den praktiske LED-batteriindikator holder dig informeret om batteriets tilstand, så du aldrig løber tør midt i en opgave. Den stabile plastikboks er designet med bokstunge og niveauindikator, der giver dig mulighed for at arbejde jævnt og præcist. Den centrale klippehøjdejustering gør det nemt at tilpasse klippehøjden efter behov og præferencer.

Med AL-KO 3.82 Li Easy batteri plæneklipper kan du nyde en støjsvag og miljøvenlig klippeoplevelse uden brug af brændstof eller kabler. Den lette vægt og ergonomiske håndtag gør den behagelig at bruge, selv under længere arbejdsperioder.

Både hobbygartnere og professionelle vil sætte pris på denne plæneklipper, der kombinerer holdbarhed, effektivitet og brugervenlighed på en enestående måde. Gør dig klar til at opgradere din græsslåning med AL-KO 3.82 Li Easy batteri plæneklipper, og oplev en ny standard for havearbejde. Din have fortjener det bedste, så invester i kvalitet med AL-KO 3.82 Li Easy batteri plæneklipper i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 3.82 Li Easy u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper – 113904”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.