AL-KO 38.1 Li u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper – 113902

2.249 kr.

Få en velklippet have uden besvær med AL-KO 38.1 Li batteriplæneklipper. Let, effektiv og perfekt til mellemstore haver. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087099960 Kategori:

Drømmer du om en perfekt klippet græsplæne uden besværet ved at trække rundt på en tung og besværlig plæneklipper? AL-KO 38.1 Li batteri plæneklipper er svaret på dine bønner. Med kraftige 18V litium-ion-batterier (batteri og lader medfølger ikke) er denne plæneklipper designet til at gøre din havepleje til en leg.

Denne plæneklipper kommer i en stabil boks af plast med stof og niveauindikator, hvilket gør opbevaring og transport enkel og bekvem. Den centrale indstilling af klippehøjden giver dig fuld kontrol over, hvordan du vil have din græsplæne til at se ud. Uanset om du foretrækker en kortklippet og velplejet græsplæne eller en mere naturlig og afslappet stil, så kan AL-KO 38.1 Li plæneklipper levere det resultat, du ønsker.

Den praktiske bærehåndtag gør det let at manøvrere rundt i haven, mens den sammenklappelige funktion gør det nemt at opbevare plæneklipperen i garagen eller skuret. AL-KO 38.1 Li batteri plæneklipper er ikke bare en praktisk havehjælper, den er også et stilfuldt og moderne redskab, der vil gøre din have til et sandt paradis.

Investér i din have og dig selv med AL-KO 38.1 Li batteri plæneklipper. Gør plænepleje til en fornøjelse og nyd en perfekt klippet græsplæne året rundt. Tag kontrol over din have og lad AL-KO 38.1 Li batteri plæneklipper være din trofaste ledsager i din haveeventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 38.1 Li u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper – 113902”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.