AL-KO 382 Li Premium u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper – 113906

2.117 kr.

Den AL-KO 382 Li Premium batteridrevne plæneklipper er den ultimative løsning til en velklippet have. Med letvægtsdesign og perfekt klippekvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087100746 Kategori:

AL-KO 382 Li Premium batteridrevne plæneklipper er det ultimative værktøj til at opretholde en smuk og velplejet græsplæne året rundt. Med avanceret teknologi og brugervenlige funktioner er denne plæneklipper designet til at gøre plæneklipning til en leg.

Denne plæneklipper er udstyret med det innovative MaxRun Cockpit, der giver dig fuld kontrol over batteriets levetid ved at vise batteriniveauet med en tydelig LED-skærm. Med denne funktion kan du altid være sikker på, at du har tilstrækkelig strøm til at klare hele plænen uden afbrydelser.

Det ergonomiske teleskopskaft og det bløde greb gør det behageligt at arbejde med plæneklipperen i lange perioder uden at blive træt. Du kan nemt justere klippehøjden i seks forskellige trin for at opnå det perfekte klipperesultat, uanset græsplænens tilstand.

Med Eco-Mode-funktionen kan du forlænge batteriets levetid og reducere energiforbruget, hvilket gør denne plæneklipper mere miljøvenlig end traditionelle benzinmodeller. Du kan nyde en støjsvag drift og undgå skadelige emissioner samtidig med at opretholde en smuk græsplæne.

Denne plæneklipper er designet til at være robust og pålidelig, så du kan have glæde af den i mange år fremover. Med dens kraftfulde ydeevne og smarte funktioner er AL-KO 382 Li Premium batteridrevne plæneklipper det ideelle valg for enhver haveejer, der ønsker et effektivt og pålideligt værktøj til at klare plæneklipningen med lethed.

Tag kontrollen over din græsplæne med AL-KO 382 Li Premium batteridrevne plæneklipper og oplev, hvordan det kan gøre plæneklipning til en fornøjelse i stedet for en byrde. Invester i kvalitet, ydeevne og brugervenlighed med denne avancerede plæneklipper, og skab den perfekte græsplæne i din have hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 382 Li Premium u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper – 113906”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.