AL-KO 46.2 Li SP-W 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 119979

6.850 kr.

Få en perfekt græsplæne med AL-KO 46.2 Li plæneklipper. Letvægts, batteridrevet med lang batterilevetid – din nøgle til en smuk have.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087106322 Kategori:

Med AL-KO 46.2 Li SP-W batteri plæneklipperen får du mere end bare en almindelig haveredskab. Du investerer i en fantastisk letvægtsmaskine, der er skabt til at gøre din havepleje til en leg. Med dens kraftfulde 36V Li-ion batteri og Smart Button-funktion peger denne plæneklipper fremtiden inden for havearbejde.

Forestil dig at gå ud i din have på en solrig søndag morgen. Du tager din AL-KO 46.2 Li SP-W i hånden, trykker på knappen, og maskinen springer til live. Lyden af den kraftfulde motor giver dig en følelse af kontrol og effektivitet. Med dens batterirum, der kan rumme op til to batterier, er der intet, der kan stoppe dig i din havepleje.

Denne plæneklipper er designet med fokus på brugervenlighed og effektivitet. Det kraftige litium-ion batteri sikrer en lang driftstid, så du kan klare hele haven uden at skulle tænke på opladning. Det smarte hjuldrev gør det nemt at manøvrere maskinen rundt på din græsplæne, selv på ujævnt terræn.

Med AL-KO 46.2 Li SP-W bliver græsslåningen en fornøjelse, og du kan nyde synet af din veltrimmede have med minimal anstrengelse. Denne plæneklipper er ikke blot et redskab, men en investering i din have og din livskvalitet. Gør haven til dit private paradis med AL-KO 46.2 Li SP-W batteri plæneklipperen – en maskine, der leverer resultater, hver gang du tænder den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 46.2 Li SP-W 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 4,0 Ah / 36 V 119979”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.