AL-KO Premium 521 VS-H Benzin Plæneklipper – Honda GCVx 170 / 167 CCM 119994

5.684 kr.

Få en perfekt græsplæne med den kraftfulde AL-KO Premium 521 VS-H benzinplæneklipper. Med Honda-motor og alsidige funktioner.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500046642287 Kategori:

Den AL-KO Premium 521 VS-H benzinplæneklipper er skabt til at tage din havepleje til det næste niveau. Med dens kraftfulde Honda GCVx 170-motor på 167ccm kan du være sikker på en pålidelig og effektiv ydelse hver gang du klipper din græsplæne. Den praktiske central højdejustering gør det let at tilpasse klippehøjden præcist efter dine behov, så du opnår det perfekte resultat hver gang.

Denne selvpropellerede plæneklipper har en variabel hastighedsfunktion, som giver dig fuld kontrol over klipningen, uanset om du har brug for at øge farten eller dæmpe den ned. Med frontbæregrebet kan du nemt transportere plæneklipperen rundt i din have, og de store XXL-hjul med kuglelejer og luftfyldte dæk sikrer en problemfri fremdrift på ujævnt terræn.

AL-KO Premium 521 VS-H benzinplæneklipper har en 4INONE funktion, der giver dig mulighed for at vælge mellem fire forskellige klippefunktioner: opsamling, sideudkast, mulching og bagudkast. Dette giver dig stor fleksibilitet til at tilpasse klippetypen til dine præferencer og behov.

Udover sin imponerende ydeevne og funktionalitet har denne plæneklipper også et ergonomisk design med justerbart håndtag, så du kan klippe din græsplæne med optimal komfort og kontrol. AL-KO Premium 521 VS-H benzinplæneklipper er det ideelle valg for enhver haveentusiast, der ønsker en pålidelig, effektiv og alsidig plæneklipper, der leverer professionelle resultater hver gang. Gør din havepleje til en leg med denne premium plæneklipper fra AL-KO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Premium 521 VS-H Benzin Plæneklipper – Honda GCVx 170 / 167 CCM 119994”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.