AL-KO 38.1 Li 18V Batteri plæneklipper – 113886

2.792 kr.

Få en smukt klippet have uden besvær med denne kraftfulde og miljøvenlige batteridrevne plæneklipper fra AL-KO. Opnå perfekte resultater hver gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087099959 Kategori:

Skal du have en plæneklipper, der giver dig fantastiske resultater hver gang uden at fylde din have med støj og røg? Så er AL-KO 38.1 Li 18V Batteri plæneklipper det perfekte valg for dig. Med dette innovative batteridrevne plæneklipper kan du nyde en lydløs og miljøvenlig klipning af din græsplæne uden at gå på kompromis med kraften.

Med den medfølgende to kraftige 18V (4,0 Ah) litium-ion-batterier og lader er du altid klar til at tage fat på din haveopgaver. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle have strømledninger med rundt i haven eller bekymre dig om benzin og olie. AL-KO 38.1 Li 18V Batteri plæneklipper giver dig friheden til at klippe din græsplæne uden besvær.

Denne plæneklipper er designet med en stabil boks af plast med stof og niveauindikator, der gør det nemt for dig at opbevare og transportere maskinen sikkert. Den centrale indstilling af klippehøjden giver dig mulighed for at tilpasse klipningen efter dine præferencer, så du kan få den perfekte græsplæne, du altid har drømt om.

Med det praktiske bæregreb og sammenklappelige skaft er denne plæneklipper også nem at opbevare og transportere, hvilket gør den ideel til haveejere med begrænset opbevaringsplads. AL-KO 38.1 Li 18V Batteri plæneklipper er ikke bare en plæneklipper – det er din nøgle til en smuk og velplejet græsplæne hele året rundt.

Investér i kvalitet, effektivitet og bæredygtighed med AL-KO 38.1 Li 18V Batteri plæneklipper og lad den revolutionere din haveplejeoplevelse. Gør klipningen til en leg og nyd en grøn og frodig græsplæne – hver gang du tænder din plæneklipper. AL-KO 38.1 Li 18V Batteri plæneklipper – det bedste valg for dit hjem og din have. Bestil den i dag og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 38.1 Li 18V Batteri plæneklipper – 113886”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.