AL-KO 38.2 Li Comfort 18V Batteri plæneklipper – 113843

2.968 kr.

Få en nem og effektiv plæneklipning med AL-KO 38.2 Li Comfort – den trådløse løsning til en velplejet have. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087100743 Kategori:

Drømmer du om en velplejet og smukt klippet græsplæne, men ønsker samtidig friheden og mobiliteten, som en batteridrevet plæneklipper kan give dig? Så vil AL-KO 38.2 Li Comfort 18V batteri plæneklipper være det perfekte valg for dig.

Med dette kraftfulde værktøj kan du nemt og bekvemt klippe din græsplæne med præcision og effektivitet. AL-KO 38.2 Li Comfort er udstyret med to kraftige 18V (4,0 Ah) litium-ion-batterier, der giver dig den nødvendige kraft til at klare selv de mest krævende opgaver i din have. Batterierne har en imponerende ydeevne og en lang levetid, så du kan nyde at arbejde i din have uden bekymringer om batterilevetid.

Den medfølgende lader gør det nemt for dig at oplade batterierne, så du altid er klar til at klippe din græsplæne. Med en praktisk LED-batteriindikator kan du altid holde øje med batteriniveauet og planlægge dine opgaver uden afbrydelser.

AL-KO 38.2 Li Comfort er designet med fokus på ergonomi og komfort. Den ergonomiske dobbeltgreb giver dig en behagelig og sikker håndtering af plæneklipperen, hvilket gør det til en fornøjelse at arbejde i haven i længere tid. Den stabile boks af plast/stof beskytter plæneklipperen mod stød og skader og har desuden en praktisk niveauindikator, så du nemt kan holde øje med græsopsamlerens fyldningsniveau.

Med AL-KO 38.2 Li Comfort får du ikke kun en pålidelig og effektiv plæneklipper, men også et værktøj, der giver dig friheden til at bevæge dig frit rundt i din have uden kabelbesvær. Så gør din havearbejde til en leg og få en smukt klippet græsplæne med AL-KO 38.2 Li Comfort 18V batteri plæneklipper.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 38.2 Li Comfort 18V Batteri plæneklipper – 113843”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.