AL-KO 38.2 Li Comfort u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper – 113905

1.980 kr.

Få den perfekte plæne med AL-KO 38.2 Li Comfort plæneklipperen. Kraftfuld, let og batteridrevet for nem og effektiv græsslåning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087100744 Kategori:

AL-KO 38.2 Li Comfort u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper er det ultimative værktøj til din have, der vil give dig en smuk, velplejet græsplæne uden besvær. Med dette kraftfulde og effektive værktøj kan du nemt klippe din græsplæne med lethed og præcision.

Denne plæneklipper er designet med brugervenlighed og komfort i tankerne. Den lette og ergonomiske konstruktion gør det nemt at manøvrere maskinen rundt i haven uden at blive træt. Med det praktiske LED-batteriindikator kan du altid holde øje med batteriniveauet, så du aldrig løber tør for strøm midt i arbejdet.

AL-KO 38.2 Li Comfort er udstyret med et batterirum, der kan rumme op til to batterier, så du kan skifte mellem dem, når du har brug for ekstra strøm. Den stabile konstruktion af plastik og stof gør denne plæneklipper holdbar og robust til langvarig brug.

Med denne batteri-plæneklipper kan du nyde en mere stilfuld og praktisk haveplejeoplevelse. Glem alt om besværet med ledninger og benzin, og invester i dette avancerede og moderne haveværktøj, der vil revolutionere din havepleje rutine.

Optimer din havepleje med AL-KO 38.2 Li Comfort u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper, og få en velplejet græsplæne, du kan være stolt af. Gør din have til et smukt og indbydende sted med denne innovative og pålidelige plæneklipper, der vil gøre havearbejdet til en leg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 38.2 Li Comfort u/ batteri og lader 18V Batteri plæneklipper – 113905”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.