AL-KO 512 Li VS-W 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 5,0 Ah / 36 V 119980

8.001 kr.

AL-KO 512 Li VS-W 36V Batteri plæneklipper er den ultimative løsning til en velplejet have. Kraftfuld, trådløs og med lang batteritid.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087106324 Kategori:

Dyp ned i havenes paradis med AL-KO 512 Li VS-W 36V batteri plæneklipperen og oplev en revolutionerende måde at pleje din grønne oase på. Denne plæneklipper er ikke bare en almindelig maskine – den er et kraftigt redskab, der vil transformere din havepleje på en effektiv og miljøvenlig måde.

Lad os starte med det imponerende 36V litium-ion batteri, som driver denne plæneklipper fremad. Med en kapacitet på 5,0 Ah sikrer batteriet en lang driftstid, så du kan klippe din græsplæne uden afbrydelser. Og med muligheden for at tilføje et ekstra batteri kan du udvide din klippetid betydeligt, så du kan dække større arealer uden at skulle bekymre dig om batteriets levetid.

AL-KO 512 Li VS-W er udstyret med Smart Cockpit, der giver dig enkel og intuitiv kontrol over alle funktioner. Med Smart Button-funktionen kan du nemt justere klippehøjden, skifte mellem forskellige klippemetoder og aktivere bagudkørsel – alt sammen med et enkelt tryk på en knap. Dette gør plæneklipningen til en leg, selv for dem uden grønne fingre.

Den praktiske batterirum med Balanced Discharging teknologi giver en jævn og effektiv udnyttelse af begge batterier, så du får maksimal ydelse og levetid ud af dine batterier. Du behøver ikke bekymre dig om batteriafladning, da plæneklipperen håndterer dette automatisk, så du kan fokusere på at nyde din nyklippede have.

Med AL-KO 512 Li VS-W 36V batteri plæneklipperen får du ikke bare en pålidelig maskine, men en partner i din have. Den sikrer en ensartet og professionel klipning hver gang, så du kan nyde en velplejet græsplæne året rundt. Så tag kontrol over din have med AL-KO 512 Li VS-W og lad din have skinne i al sin pragt – du fortjener det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO 512 Li VS-W 36V Batteri plæneklipper – Li-ion 5,0 Ah / 36 V 119980”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.