AL-KO Comfort 42.1 P-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 125 QSS / 123 CCM 119998

3.037 kr.

Få en plæne som naboerne vil misunde med den kraftfulde AL-KO Comfort 42.1 P-A Benzin Plæneklipper. Let at manøvrere med AL-KO Pro 125 QSS motor.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087180345 Kategori:

AL-KO Comfort 42.1 P-A Benzin Plæneklipper er det ultimative værktøj til at opretholde en smuk og velplejet have året rundt. Med en kraftfuld AL-KO Pro 125 QSS motor på 123 cc kan du nemt klare store græsarealer og skråninger med lethed. Denne pålidelige plæneklipper er designet til at levere imponerende resultater hver gang.

Denne plæneklipper er udstyret med individuel indstilling af klippehøjden på hjulene, så du nemt kan tilpasse klippehøjden til dine præferencer og behov. Med et ergonomisk udformet styregreb kan du arbejde komfortabelt i længere perioder uden at blive træt. De kuglelejrede hjul sikrer en jævn og let manøvrering, selv på ujævnt terræn.

AL-KO Comfort 42.1 P-A Benzin Plæneklipper er ikke kun effektiv, den er også brugervenlig og praktisk. Den er let at starte og nem at betjene, hvilket gør plæneklipningen til en leg. Med sit aerodynamiske skjold sikrer den en effektiv opsamling af græs og blade, så din have altid ser veltrimmet ud.

Investér i AL-KO Comfort 42.1 P-A Benzin Plæneklipper og oplev en ny standard for plæneklipning. Med dens imponerende ydeevne, brugervenlighed og holdbarhed er denne plæneklipper et pålideligt valg, der vil sikre, at din have altid ser spektakulær ud. Tag styringen over din have med AL-KO Comfort 42.1 P-A Benzin Plæneklipper og nyd en velplejet og smukt grøn have året rundt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AL-KO Comfort 42.1 P-A Benzin Plæneklipper – AL-KO Pro 125 QSS / 123 CCM 119998”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.